Uncategorized

Julemesse

Hej skønne læsere.

Idag vil jeg gerne vise jer billeder fra julemesse i KBH.
I må meget gerne skrive til mig hvis I synes at jeg laver for mange indslag hvor jeg kun har billeder med.

Nogle kollega og jeg var til julemesse i KBH. Vi blev hentede i en stor bus, da der var ander der også skulle med. Bussen hentede mig omkring 08:30 og vi skulle hente ander på vejen så vi var ved julemesse omkring 10:15 og bussen hente os igen kl 17.
Så der var mange timer vi skulle gå rundt og smage på lækker ting.
Mette Blomsterberg kom forbi omkring 15:30, hvor hun viste os hvordan man lavede lækker desserter med chokolade. Så fik købt hendes bog så hun kunne skrive i den og så havde jeg min egen bog med som hun også skrev i. Fik desværre ikke taget billeder med hende fordi der var rigtig mange med.

Nu kommer der lidt forskelige billeder, håber at det er okay at der ikke var så mange billeder, jeg skulle også nå at optage små videoer til youtube.

IMG_5384 IMG_5385 IMG_5386 IMG_5387 IMG_5388 IMG_5389 IMG_5390 IMG_5391

 

IMG_5405
Her skriver Mette i min bog og et papir <3 Hun er sku dejlig at snakke med og spuer flik

Jeg synes det var lidt svært at få billederne lagt ordenligt her på bloggen, men håber billederne er gode 🙂

knus <3

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar