Uncategorized

Nyt job

Så er jeg tilbage på bloggen efter en laang pause.

Jeg er startet på et nyt arbejde, så derfor har jeg ikke haft tid og overskud til at skrive blog. Synes også det har været svært at finde ud af hvad jeg skulle skrive, så jeg vender stille og rolig tilbage på bloggen 🙂 Og det er også derfor nogle af mine indslag ikke bliver så lange 😀 Men kan faktisk selv lide at læse blogge som ikke er så lange, så måske derfor mine ikke bliver så lange.

Men mit nye arbejd går ud på at lave mad på et plejehjem. Plejehjemmet ligger ca 15 min på cykel så det er mega dejligt.

IMG_0606

Vi laver mad til 3 afdelinger, hvor der er ca 24 beboer. Vi laver både morgenmad ( det gør dem der er i smørrebrød) så laver vi frokost (det er varm mad ), så laver vi aftensmad ( som er smørebrød ) og så laver vi også eftermiddags kage, så vi har nok af se til.

Jeg startede med at være i det varme, senere hen har jeg været i smørrebrød og nu hjælper jeg hvor der mangler hjælp. Og det synes jeg nu er meget godt 😀 Det var faktisk også derfor jeg tog uddannelsen “ernæringshjælper” det er for at give en ekstra hånd.

Nogle dage møder jeg fra 07 -14:30 og andre dage fra 06:30 – 14:30 fordi jeg skal i smørrebrød og der er altid til flere ting at lave, da de skal have varm brød og ander ting til morgenmaden.

I starten arbejde jeg hver 2 weekend, men pga folk har ferie så arbejder jeg bare hvor der mangler, så efter folk har haft ferie så skal jeg arbejde hver 2 weekendt så det bliver dejligt.

Når jeg skal på arbejde har jeg fri om torsdagen ( så kommer weekenden ) og så har jeg fri mandag og nu har jeg også fået onsdag fri så jeg klager ikke 😀

Her kan I se hvad for noget tøj vi har på og på et andet tidspunkt kan jeg vise hvad for noget mad vi laver på arbejde.

IMG_0607

Total sexy hehe

Jeg glæder mig til at skrive flere indslag ( mangler bare nogle ideer men det kommer nok ) <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar