Ikke kategoriseret, Uncategorized

VIL TILBAGE TIL…

Så kom vinteren endelig og hold nu k… hvor blev det hurtig koldt. Jeg var ikke klar på at det vil blive sne nu heh.

De her kolde dage bruger jeg på at tænke tilbage på de rejser jeg har været på sammen med min kæreste Oliver <3 Den første rejse vi var på var til Rhodos (Grønland) i 2014 og det var en virkelig fed tur/ oplevelse. Hotelet have 3 pool, og der var aktiviteter i løbet af dagen og fest om aften.  I kan lige se nogle billeder fra ferien

IMG_5063 IMG_5064

Jeg vil tilbage ! Savner sol og sommer ☀️ Hvem gør ikke det??

Det jeg savner mest ved ferien, var at vi kunne få alle de drinks vi vil have.

IMG_5065

<3 <3 <3

Den næste rejse vi skal på er til LA og det glæder jeg mig mega meget !! Jeg vlogger når vi er i LA og skriver blogindlæg når vi kommer hjem igen 🙂

Skal du ud og rejse i år ? Hvis ja hvor hen ?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar