Ikke kategoriseret

Min tattoo


Det er 3 år siden at jeg starte på at få lavet min tattoo. Tiden går vildt hurtig 🙂

Her kan I se det første billede jeg fik taget .

IMG_4940

Det er måske lidt svært at se hvad det skal ligne. Det er et hjerte men en flamme op og i hjertet står der mon. Jeg fik lavet den et 1 år efter min mor døde (af rygerlunger) så den har en rigtig stor betydning for mig.

Her kan I måske bedre se det.

IMG_4943

Jeg er rigtig glad for at jeg fik den lavet på det tidspunkt, så det hjælp mig med at ‘komme vider’ eller måske kunne accepter mors død. For da min mor døde jeg var helt knust og brugte alle mine barndoms penge på ligegyldige ting. Så den tattoo har hjulpet mig igennem en svær tid <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar