Ikke kategoriseret

Ændre levestil

IMG_5733

Nu ændre jeg mine levestil, det vil sige at jeg er stoppe med at drikke kaffe hehe så langt så godt 🙂

Jeg har desværre ikke mere kaffe og synes kaffe er så dyr og det hjælper ikke, så tænker jeg at det er et tegn på at jeg ikke skal drikke mere kaffe. Min kæreste Oliver ved jeg bliver glad når han kommer hjem, når han høre at jeg ikke drikker mere kaffe 🙂

IMG_5728 IMG_5734

Men næste mål er så bare at spise mere frugt og grønt.

Men synes det går godt med at få frugt på arbejde, men synes det er svært at finde noget lækkert salat til aftensmaden :/ som f.eks skal jeg havde spagetti med kødsovs og hvad f… kan  jeg lave for en salat ..??

Ved jeg kan putte ingefær, hvidløg i og gulerødder men så er jeg også blank…..

Hvad vil I bruge som salat ?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Sara Hansen 1. marts 2017 at 16:51

    Råkost er altid godt til sådan noget som lasagne og spegetti med kødsovs 🙂

  • Skriv en kommentar