Ikke kategoriseret

Goodiebox

Så fik jeg endelig tid til at skrive om min første goodiebox . Der har bare været så meget af se til når man er youtuber 🙂

IMG_5745

Men endelig fik jeg lige tid til at skrive.

Det er min første goodiebox og jeg er helt vild glad for den. Der er mange produkter i, som jeg glæder mig til at kigge mere på 🙂 Jeg har lige lagt en video ud på youtube når jeg åbner pakken https://youtu.be/DGqAZvKGvuA

IMG_5746

Her kan I se det der var i pakken 🙂 Jeg glæder mig meget til at kigge nærmer på tingene 🙂 Jeg ved ikke om jeg nogle tinge for brugt det produkt til at ordne sine ben, så overvejer lidt at sælge den..?

IMG_5747

Så har jeg fået en palette, og jeg går ikke så meget med makeup, men glæder mig meget til at bruge denne her <3

Jeg synes det er en mega lækker pakke jeg har fået, og glæder mig meget til næste pakke kommer 🙂 Og næste goodiebox jeg for skal jeg nok skrive mere on produkterne. Det har jeg ikke gjordt nu

  1. Det er min første goodiebox og jeg kender ikke så meget til produkterne endnu
  2. Jeg er ikke så god til at skrive om produkter, men skal nok blive bedre (øvelse gør mestre)
Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar