Ikke kategoriseret

To do liste

IMG_6037

Jeg er begyndt at lave en to do liste, fordi jeg har så mange tanker i hovede om alle de ting jeg gerne vil nå. Og for ikke at få stress over at jeg ikke når at lave dem, så laver jeg en lille to do liste.

Så kan jeg måske også huske bedre de ting jeg vil lave heh.

Jeg prøve en periode at høre nusik for at få ro på mine tanker, men min mobil driller når jeg sætter hørertlf i, så jeg vælgere derfor at holde en pause på musikken via min mobil (måske et tegn på at jeg skal have en ny mobil…. ved bare ikke hvad for en mobil ??)

Hvad gør du for at få ro på dine tanker ?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar venterpaavin 14. marts 2017 at 12:10

    Jeg bruger app’en Wunderlist – den er så god til at sætte ting i system, lave lister og holde en smule orden!

  • Skriv en kommentar