Ikke kategoriseret, Uncategorized

En travlt uge!

Jeg har valgt at lave en to do liste, for at holde mere styr på alle de ting jeg skal i denne her uge.

For lige om lidt (søndag), har jeg fødselsdag og vil gerne nå at forbedre så meget i denne her uge. Som f. Eks skal jeg lave mange kager, og så kunne det være meget godt at have alle tingene så jeg bare skal bage i weekenden.

Og der er også mange videoer jeg skal havde redigere og filmet. Så der sker også en del på YouTube.  I dag skal jeg havde redigere en vlog og gøre klar til at kunne redigere en video som jeg skal ligge ud i morgen (måske jeg skal redigere den i morgen for ikke at få stress)

For føler at jeg har mange ting om ørerne, så glæder mig helt vild meget til at vi skal til LA så kan jeg få slappe ordentligt af!!

Men starter lige ugen med at farve mit hår. Så mangler jeg bare at finde ud af en farve til mine bryn, og det tænker jeg at jeg skal gøre i dag.

Jeg ved ikke om I vil have at jeg laver en bedre oversigt til jer, så I kan se hvilken dag der sker hvad??

Nu når jeg har så meget at lave i denne her uge, så skal jeg også huske på at slappe af! For det er jeg desværre ikke så god til. Og skal også be Oliver (min kæreste) om at hjælpe mig så jeg ikke skal stå med det hele. Ved godt det er Min fødselsdag men det vil være dejligt hvis han kunne hjælpe ❤️❤️

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar