Ikke kategoriseret, Uncategorized

MIN FØDSELSDAG!

I søndags var det min fødselsdag, og jeg har været så stress op til min fødselsdag. Da jeg have tænkt mig at lave flere forskellige kager og så skulle vi lige til fødselsdag lørdag, så følgte ikke rigtig at jeg have nok tid til de kager.

Men det gik rigtig godt og mine gæster var glade og det er det vigtigste. Så ved jeg bare at til næste fødselsdag behøver jeg ikke at lave så mange ting. For jeg bliver nemt stress og hurtig sur fordi det ikke lykkes og det gør desværre ud over Oliver, så jeg må prøve at tage det med ro.

Men tilbage til min fødselsdag….. Så blev vi 10 voksne og 2 børn og det var så hyggeligt. Vi sad uden i haven, det blæste men det gik faktisk meget godt alligevel ☺️

Jeg har fået masser af penge til når vi skal til LA her den 10/7 og så har jeg fået bikini, masser af lækker produkter som jeg måske skal vise her på bloggen? For at blive bedre til at skrive om beauty ting.

Så fik Oliver og jeg 2 fælles gaver…. Vi fik en lejlighed!! Vi for nøgle her den 1 september og så skal vi begynde at vaske den nye lejlighed af og så kan vi flytte. Og så fik et gavekort til en totalt i Disney land i LA! Så det glæder jeg mig helt vild meget til.

Og jeg har vlogge hele weekenden det vil sige  fredag og lørdag i en vlog og søndag/mandag i en anden vlog som kommer op senere i dag.

I må have en rigtig god sommer dag og nyd solen mens den er her for har hørt at det skal regne meget i denne her uge.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar rie 27. juni 2017 at 12:08

  Tillykke med fødselsdagen! Sikke nogle lækre gaver 🙂 Hvor ligger den nye lejlighed henne? og hvor meget større er den end den I bor i nu?

  • Svar lerkepigen93 3. juli 2017 at 17:24

   Mange tak skal du have ?
   Den lejlighed vi for er faktisk lige over på den anden side af vejen og den er på 67 hvor den vi bor i nu er på 50 kvm

  Skriv en kommentar