Ikke kategoriseret, Uncategorized

Velkommen til dk!

Så er jeg endelig kommet hjem fra 17 dags ferie i USA ☀️ og vi har haft en så fed tur

Det er derfor der har været så stille på bloggen, men det følger jeg nu også er okay nu når vi har været på ferie.

Vi har haft internet men har ikke vagt at være så meget på, da jeg vil nyde ferien 100% og det synes jeg også vi har gjordt.

Sikke mange ting vi har oplevet. Blandt andet Disney land, zoologiske have og de forskellige studier og så har vi boet meget tæt på hollywood centrum så vi har også gået mange turer, så kort sagt har det været en vild oplevelse.

Jeg har vlogge lidt på ferien og har delt videoerne op, så hele ferien ikke er i en video. Så håber at folk vil tage mine vlog godt i mod, da jeg ikke rigtig har vlogge på ferie før (vlog på Lærke Holmberg på YouTube)

Som mange ved så efter jeg at tage billeder… Og det kan I også se på Facebook – Lærke Irene Holmberg ☺️ det kan være at på et tidspunkt at jeg vil vise jer nogle af billederne her.

Håber at I for en god dag og glæder jer til at se hvad jeg har at skrive om

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar