Ikke kategoriseret

Velkommen tilbage på bloggen.

Nu har jeg endelig fået lidt tid til at skrive blog til jer ☀️ der har bare været mange ting vi skulle efter vi er kommet hjem fra USA.

Bl.a skulle vi til fødselsdage, kigge om der var nogle ting vi skulle smide ud og begynde at pakke vores ting da vi snart flytter. Ved ikke om jeg har skrevet det men vi flytter i en større lejlighed den 15/9 så der er lidt tid endnu.

Det er derfor der har været stille på bloggen, men jeg begynder at vente tilbage igen. Fordi jeg synes det er så hyggeligt at skrive blog og har fundet mange ideer som ligger på min pc ? så det er bare med at gå i gang ? når jeg på et tidspunkt lige har tid.

Jeg vil bare lige kort fortælle at jeg stadig gerne vil skrive blog men har bare ikke haft så meget tid. Men skal nok få tid til at skrive flere indslag ??

Hvad vil I gerne læse om på bloggen?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar