Ikke kategoriseret

Føler mig….Fri!

Kender I det at man bare føler sig fri? Sådan havde jeg det i dag….

Og måske er det noget underligt noget at skrive om men takket været @helsemathile.dk  så fik jeg lige lyst til at skrive om det og har følt at det var okay.

Det er jo ikke nok bare at skrive om det men også at gøre det… Så tilbage til det som indslaget skal handle om :

Jeg har i dag ikke gået med bh og det har faktisk været meget dejligt og har følt mig fri. Det er okay at gøre nogle ting som man ikke er vandt til og son man nok føler er lidt pinligt eller flovt. Men som Helsemathile har skrevet så er det okay at gå uden bh. Fordi det er ens krop og man skal jo i det tøj man føler sig bedst i og være ligeglad med folks meninger..

Og den tanke har jeg tit : at du skal lade være med at tænke på hvad folk mon tænker om dit tøj. Du skal gå i det tøj du føler dig bedst i.

Jeg har måske skrevet det nogle gange…. Men jeg elsker mit tøj, det er genbrug og? Jeg elsker at få tøj og har ikke lyst til at gå ud og bruge flere 1000 kr. På et par bukser… Det er min holdning og jeg er ligeglad med hvad folk synes om mit tøj stil! Jeg er mig selv og jeg vil ikke ændre mig pga folk.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar