Ikke kategoriseret

1 år!

Måske en underlig overskrift, men jeg synes nogle gange det er svært at finde på en god overskrift 😊

Det er 1 år siden at jeg blev ansat her. Det starte med at jeg kun skulle være her i 3 måneder og jeg bare skulle pakke tastatur ud. Det ender så med at jeg bliver fast ansat og står selv og printer på tastaturet. Vildt at tænkte på at jeg har været her i 1år, tiden flyver af sted.

Så derfor har jeg lavet chokolade muffins til arbejde. Mit arbejde elsker søde sager så derfor tænkte jeg at de skulle have muffins.

Jeg må ikke filme her på arbejde, men filmer i min pause i morgen så kan I hører mere om hvad jeg laver her på arbejde så hold øjne med min YouTube kanal : Lærkes verden.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar