Ikke kategoriseret

Ny instagram profil

Jeg har valgt at lave min instagram profil om, da jeg synes at der mange ting og synes det så lidt kaos ud 😶 sådan har jeg det også nogle gange med mine videoer, det er også derfor jeg har 2 YouTube kanal. Den ene til vlog : Lærke Holmberg og den anden til de andre videoer : Lærkes verden.

Men det var faktisk slet ikke det jeg skulle skrive om 😊 jeg vil gerne vise jer min profil og snakke om hvorfor jeg har skiftet til det…

Det her er min profil. Og jeg hat vagt at lave den om til det her, fordi jeg prøver at være sund og ved at nogle elsker at se mine mad videoer. Så derfor viste jeg at det skulle min profil handle om.

Det er jo ikke nok med kun at spise sund, man behøver også lidt motion. Så derfor kommer der også lidt trænings billeder. Men jeg har ikke mulighed for at tage billeder når jeg træner fordi jeg træner alene.

Men skal nok prøve i det nye år at lave flere trænings opslag og bedre trænings billeder.

Hvis du har lyst til at følge mig så hedder jeg:  lerkepigen

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar