Ikke kategoriseret

Så taknemmelig !!

Jeg er så taknemmelig over at se hvor mange der endelig læser min blog. Det gør mig så glad, for så ved jeg at jeg skal blive ved med at skrive blog 😊

Jeg glemmer nogle gange at skrive blog ups 🙊 men synes nogle gange det kan være svært at finde ud af hvad jeg skal skrive om. For vil helst ikke skrive det som de andre blogger skriver om. Men jeg kan se at det faktisk er meget populært at skrive om træning, kost/mad opskrifter så måske jeg skulle skrive mere om det…

Hvis du er ny på min blog så velkommen til. Jeg vil kort skrive lidt om hvad der sker på min blog :

– Jeg skriver lidt om min træning og lidt om mad opskrifter (mest opskrifter til brød)

– Så skriver jeg om mit Outfit og om genbrug.

– Så elsker jeg at skrive om min hverdag. Hvis jeg oplever noget spændende så skriver jeg gerne om det. Elsker også at tage billeder så mange af min blog indslag kommer der mange billeder på (når jeg husker at tage billeder)

– Nu er det ved at være december så der kommer til at være mange blog indslag fra mig. Både kreativ og noget hygge med familien.

Jeg er så glad for at læse jeres kommentarer og jeres ideer til hvad jeg ellers kan skrive på bloggen <3 <3 så mange mange tak!!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar