Ikke kategoriseret

4 sændag i advent

Så blev det 4 søndag i advent og lige om snart juleaften.

Jeg vil vise hvad jeg har fået af min skønne nisse sennie ❤️

Endnu en held vild fantastisk gave ❤️jeg har fået en kop, kaffe og chokolade.

Jeg drikker tit kaffe så det er mega fedt at jeg har fået mit helt egen kaffe kop ☕ og jeg glæder mig så meget til at prøve det kaffe der er i, der står det er vanille Coffee mix. Det skal jeg held klart nyde i morgen samt de andre gaver jeg har fået.

Jeg har fået åbne pakker fra mine penneveninder og hold nu ferie hvor var der mange e skønne ting 😍 jeg kan se at jeg er en person som folk holder af! Og det betyder meget for mig. For jeg kan godt have nogle svære dage og så er det dejligt at se hvor mange der holder af mig ❤️ ❤️

Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og godt nytår og tak fordi jeg måtte være med i #bloggeradvent og tak til Mie som hjælp mig til at tilmelde mig ❤️ det er helt klart noget jeg skal være med i igen!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

3 Kommentarer

 • Svar Camilla 24. december 2017 at 14:54

  Virkelig sød gave☺️
  Glædelig jul🎄🎁

 • Svar Sennie 24. december 2017 at 15:05

  Årh hvor er jeg glad for at du kunne lide gaven!
  – jeg aner intet om kaffe XD hehe så ved ikke hvordan blandingen er, meeeen jeg synes koppen var så fantastisk at den skulle du bare have ;D rigtig glædelig jul!

 • Svar Lærke 29. december 2017 at 18:59

  Kaffen var lidt specielt men er vild med den kop så har jeg min egen hehe
  Håber du fik en god jul og du må have et rigtig godt nytår

 • Skriv en kommentar