Ikke kategoriseret, Uncategorized

JULEFERIE

Jaa så er den juleferie snart overstået og jeg har slet ikke holdt jer opdateret som jeg skrev at jeg ville hehe.

Da vi fik juleferie så troede vi faktisk ikke at vi skulle lave så meget… Det ente med at vi har skulle lave noget hele tiden.

Onsdag var en slappe af dag, hvor vi tog ud af spise brunch (gavekort fra Olivers morfar) Mega hyggeligt og lækker mad.

Det er faktisk ikke så tit vi tager ud af spise, så det var meget dejligt at gøre det og så slappe af og have styr på alle de ting vi skulle.

Vi skulle være sammen med Olivers fætter og kusiner til pakkeleg men vi manglede lige en gave som vi så fik styr på. Og dagen efter hjem til søsters sommerhus som de har lejet så der skulle vi lige finde ud af hvordan vi kom der hen. Og senere i dag kommer min bror fordi og så kan vi snakke om hvad vi skal have med til nytår (der skal vi holde sammen med ham og nogle han kender) så det bliver nu meget hyggeligt.

Så jeg skrev jo også at jeg skulle lave mange videoer til youtube…. Jaa det blev så ikke tid noget hehe men jeg har lidt videoer jeg kan redigere så de er klar til næste år 😂 og senere vil jeg også gerne skrive omkring 2017…. Må se hvornår jeg gør det.

Håber at I nyder jeres ferie og er klar til nytår. Hvad vil I gerne læse om i 2018??

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar