Ikke kategoriseret, Uncategorized

Lille juleaften

I går var vi en smut forbi Hillerød, for at fejre brors fødselsdag.

Vi var tidligt i Hillerød så vi kunne hygge os nede i gågaden. Jeg fik faktisk købt et par sko, så har jeg styr på alt mit tøj til nytår. Men de sko jeg har købt er bare nogle jeg bare lige skal have på, hælen er stor og er ikke vand til sådan nogle høje sko.

Så skal bare finde nogle fine balarina sko. Det er en næste projekt hehe

Vi spise på en rigtig lækker restaurant hvor der var buffe. Det var så lækkert. Der kunne jeg godt finde på at spise igen.

Og så fik jeg snakke lidt med min søster og fundet ud af hvornår vi skal hjem til dem. Og så har vi snakke lidt omkring nytår og hvornår vi skal ses med bror.

Jeg troede at denne her ferie skulle jeg bruge på at filme videoer til min YouTube kanal…. Ja tror bare jeg skal bruge lidt tid på at redigere de videoer jeg har og så vente med at filme videoer ❤️ og så bare nyde at der sker så mange spændende ting.

Jeg håber at I har haft en god dag og er klar til juleaften

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar