Ikke kategoriseret

Mors død

Jeg tænker at det er på tide at skrive lidt omkring min mors død. Hvis du ser mine videoer på YouTube så ved du at jeg har mistet min mor. Og til jer andre så tænker jeg at jeg vil bruge denne her indlæg til at skrive om den gang.

Jeg tror det bliver lidt hård at skrive om det så jeg undskylder.

Hmm ved ikke helt hvordan jeg skal starte. For 5 1/5 år siden blev min mor meget syg. Hun gik rundt med et ilt maskine i et år fordi hun havde svært ved at få luft. 1/5 år efter mødte jeg min kæreste Oliver og hans familie hjalp mig meget, for jeg skulle være sygeplejske for mig mor.

Jeg skulle vakse op og hanlde ind osv og jeg var omkring 18 år. Og det var meget tidligt for mig at være sygeplejske.

Marts 2013 der gik min moster borte. Og har aldrig helt hørt orsagen til hvorfor. Min mor og moster var meget tætte og min mor synes det var svært at miste hende.

3 måneder senere så blev jeg ringet op af min bror som sagde at mor var på hospitalet. En uge efter sov hun ind (det vil sige at hun døde) Både mig, mine søskende og Oliver var på hospitalet i den uge, og vi fik da snakke lidt med hende de første par dage og så gik det bare med af bakke.

Jeg kan ikke huske så meget mere fra den dag. Kan ikke huske hvordan vi kom hjem. Kan huske små ting efter og huske da vi skulle tømme mors lejlighed og vi skulle snakke med prasten. De var nogle mega hårde måneder og jeg skulle på lykke piller og måtte snakke med en psykolog for at komme over mors død.

Det er først nu at jeg ikke savner mor. Er det forkert?? Jeg savner hende mest her op til jul og til hendes fødselsdag.  Men jeg begynder sådan at ikke kan huske hvordan hun så ud…. I dag er det 4 1/5 år siden at vi begravet hende på de ukendte gravsted og det var sådan en smuk dag og dejligt at vi måtte gøre det selv. For man må faktisk ikke selv begrave familier hvis de skal på de ukendte.

Jeg håber at I kunne lide denne her meget personlige indlæg og I må da gerne skrive hvis I vil læse flere personlige ting

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar