Ikke kategoriseret, Uncategorized

# på instagram ?

Hvorfor bruger du # på instagram? Hvad for du ud af at bruge #?

Det er faktisk et rigtig godt spørgsmål… Jeg er vild med at få links og at folk følger mig. Så måske er det snyd at bruge den app bare for at få links og følger.. 🤔 Men jeg bliver lidt øv nogle gange hvis jeg ikke får så mange links, når jeg ikke har brugt #. Det lyder måske lidt mærkeligt, men fik lige lyst til at skrive om det.

Men jeg kan se at der faktisk er mange som bruger #. Så jeg tænker lidt at det er okay at jeg også bruger det.

Og jeg bruger denne her app. Den er mega god og der er så mange muligheder.

Hvad for en app bruger I?? 

Et lille kort indlæg, håber jeg er okay. Er glad for at der bare kommer et indlæg, selv om jeg nok ikke skriver så tit og så lange indlæg.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar