Ikke kategoriseret, Uncategorized

Stille på bloggen og..?

Godmorgen skønne læsere. Så fik jeg lige tid til at skrive til jer..

I har nok lagt mærke til at der har været på stille på bloggen og på min instagram profil og tænke at jeg lige vil skrive lidt om det.

Lige for tiden (næsten altid hehe) er jeg mega træt og har ingen overskud og har meget af se til…

Øhhh det vil sige at jeg søger nyt job fordi her d 25 der går jeg ned i timer på mit arbejde så skal finde noget nyt. Og det er mega svært at finde en job så det har jeg brugt mange timer på. I skal nok få en opdatering på hvad der sker når der sker noget nyt.

Ellers bruger jeg min tid på at skrive breve, rediger videoer og lave hjemmelavet brevpapir som I kan se her…

Det er ikke så kreativ, men jeg elsker at bruge tid på at finde ting til mine breve og hygge mig med det. Og jeg ved at mine penneveninder også er vild med mine brevpapir så det er jo dejligt ❤️

hvad så med instagram?? Ja jeg ved ikke hvad jeg skal lægge ud, for vil ikke gøre som de fleste. F.eks at lægge mad- op eller trænings billeder selv om det er mega populært.

Og det er også derfor jeg ikke helt har skrevet blog.. For vil ikke skrive det som de andre blogger gør. Ja ved godt jeg er underlig hehe. Håber at det gav mere mening om hvorfor der er så stille og at jeg nok skal få mere tid og energi til at finde ud af hvad jeg skal skrive om 😊

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Kirsten Thulesen 17. januar 2018 at 15:27

  Hvor er brevpapiret blevet flot <3
  God dag og gode tanker din vej!

  • Svar Lærke 18. januar 2018 at 6:49

   Mange tak for den søde besked ❤️

  Skriv en kommentar