Ikke kategoriseret, Uncategorized

Instagram Februar !

Velkommen til Februar.

I denne her måneder sker der desværre ikke så mange ting. Skal bare finde nyt job og bruge tid på videoer til youtube og min blog.

Jeg vil sige mange tak for alle jer som har lyst til at læse min blog og til jer som følger min ibinstagr profil 😀

Jeg kan ikke helt finde ud af hvad jeg vil med min instagram profil…. 🤔 🤔 For ved at mange elsker at se mad og trætrænings billeder, men tænker at min instagram skal være lige som min blog. Det vil sige lægge billeder ud af min hverdag og hvornår der kommer video på YouTube og blog indlæg ❤️Jeg håber at I har lyst til at følge med.

Måske jeg hver måned skulle lægge billlede af min iinstagra profil og skrive lidt om hvad jeg har oplevet .. .? Hvad vil I ellers læse om.??

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar