Ikke kategoriseret, Uncategorized

MIN FØDSELSDAGS

I går havede jeg fødselsdag og jeg blev 25 år. Det var en så fantastisk dag, svært at beskrive hvor glad jeg er!

Vi (kæresten og jeg) stod op kl 05:00 og spiste morgenmad sammen og hygge med at åbne gaver.

Jeg fik gaver fra svigermor og fra Olivers moster. Jeg fik masser af cremer og jeg tænker faktisk at lave et samlet Haul her på bloggen i næste uge 😀

På arbejde fik jeg også masser af gaver og have lækker kager med som mine kollegaer var vilde med så det er jo dejligt at høre. Senere blev jeg hente af min kæreste og vi kørt os en lille tur ved strandvejen. Det var så hyggeligt og mega godt vejr ☀️ Jeg havde inviteret Oliver og min tidligere kontaktperson ud af spise på en italienske restaurant som I kan se var maden så lækkert.

Og det fede ved den aften var, at min søster ringer til restauranen for at sige at hun gerne vil betale vores dessert. Jeg sad og græd af glæde da hun sagde det. Der er ikke sket så meget på min fødselsdag, men det var mega hyggeligt og lige noget jeg kunne bruge, nu når min mor ikke er her mere 🌹

Jeg håber at I har det godt og kan lide mine indlæg med masser af billeder og håber at I for en fantastisk dag !

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar