Ikke kategoriseret, Uncategorized

VIGTIG Samtale!!

Det her indlæg bliver et meget personligt og ved ikke helt hvordan jeg skal skrive det. For synes det er lidt flovt.

Men i sidste uge var jeg til et meget spændende møde/samtale og det skal jeg nogle gange endnu….

Jeg er begyndt til psykolog samtalen (også kaldt tuba) og jeg skal snakke med en rigig sød psykolo pga min mor var alkoholikere.. Så tror det bliver rigtig hård forløbe men håber at det bliver godt.

Der er mulig for alene  eller gruppe samtale, hvor jeg har sagt at lige til at starte med vil jeg gerne snakke med hende alene.. For ved ikke helt hvad jeg skal snakke om da jeg ikke synes min mor var alkoholikere.

Men lige nu har vi faktisk fundet ud af at jeg ikke skal snakke med hende omkring min mors alkohols problem men omkring mig og hvordan jeg skal blive bedre til at kommunikere. Så jeg er mega spændt for at se hvor mange gange jeg skal gå til tuba. For du kan gå der mellem 3 til 20 gange og det er gratis, og jeg tænker at jeg vil skrive mere omkring det her tuba forløb hvis I er interesseret i at læse mere omkring det…..?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar