Ikke kategoriseret, Uncategorized

Forbi sundhedshuset…..

Nu har jeg snart hoste rigtig meget i 3 uger og vi skal snart til Bulgarien så vil gerne lige tjekke om man kunne give mig noget mod min hals.

Det starte faktisk en onsdag da jeg havde fri…. Lørdag d 30/6 holdt jeg fødselsdag, hvor vi var ude i det gode vejr og jeg havde bagt masser af kager. Kunne da godt mærke at jeg ikke var så frisk, men valgte ikke at aflyse.

Det skulle jeg måske havde gjort for om aften havde jeg feber og hoste meget…. Og jeg blev først ‘rask’ onsdag dog hoster jeg meget..

Jeg tog så forbi sundhedshuset for at få tjekke mig. Og det tog hende Ca 5-10 at tjekke om der var noget vi kunne gøre. Men desværre er det en virus og der er ikke så meget at gøre. Jeg fik nogle piller som jeg kun må tage om aften og kun 1-2, og det skulle gøre så jeg kan sove. Har fået af vide at der er smertestillende medicin i, så jeg må ikke køre i bil eller på cykel dagen efter.

Så håber det gør jeg at jeg kan sove om natten, og jeg ikke er så træt om dagen. Håber også at det er væk når vi skal til Bulgarien her på mandag.

Vi skal være væk i 1 uge så jeg glæder mig meget, har aldrig været der så det bliver fedt. Jeg vil selvfølgelig tage masser af billeder så I kan se hvordan stedet ser ud ☺️

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar