Ikke kategoriseret, Uncategorized

Goodieboksen 😍

Jeg er så glad for at modtage goodiebox hver måned. Jeg synes det er så hyggeligt at få nye produkter 😍

men vælger faktisk snart at stoppe med at købe goodieboksen, da jeg efterhånden har rigtig mange produkter. Så få styr på mine produkter og få brugt dem før jeg evt køber boxsen igen.

Her under kan I se hvad jeg har fået…

En ansigt pilling (ved ikke hvordan man staver til det) men den kommer jeg ikke til at bruge så den sælger jeg

Alt muligt lækkert makeup produkter. Tror faktisk det er først gang at jeg beholder noget makeup fra boksen ☺️ ved ikke hvad jeg ellers skal skrive om de her produkter .

En meget lækkert prøve Pafume. Og denne under forskellige shampoo og en body lotion som jeg klæder mig meget til at prøve. Tror faktisk det er første gang jeg har fået shampoo med så det synes jeg er mega Nice .

Det er nu ikke så meget at skrive mere om de her produkter. Jeg glæder mig meget til at prøve de her produkter og jeg vil ikke om jeg laver flere af de her indlæg da jeg også filmer hvad jeg for i boksen og som sagt måske stopper med at få den.

Men det kan være at jeg skriver om andre produkter hvis I gerne vil læse om det!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Karina Sofia 9. juli 2018 at 15:28

  Hej Lærke.
  Til en anden gang kunne du måske overveje, om du kunne finde produkterne på nettet og så linke dem i dit opslag. Så har vi som læser dit opslag, mulighed for at se nærmere på produkterne, hvis det var det man var interesseret i.
  Samtidig kunne du også skrive noget om hvad produktet hedder, hvad det kan bruges til osv. Jeg skriver dette, fordi jeg lod mærke til, at du blandt andet skrev “jeg ved ikke hvad jeg skal skrive om de her produkter”.
  Mvh.
  Karina Sofia

  • Svar lærke 30. juli 2018 at 10:33

   Hej.

   Mange tak for din kommentar 🙂

   Jeg ved ikke hvor jeg kan finde like til produkterne desværre,
   men skal nok skrive mere om produkterne næste gang

  Skriv en kommentar