Ikke kategoriseret, Uncategorized

Goodieboksen 😍

Jeg er så glad for at modtage goodiebox hver måned. Jeg synes det er så hyggeligt at få nye produkter 😍

men vælger faktisk snart at stoppe med at købe goodieboksen, da jeg efterhånden har rigtig mange produkter. Så få styr på mine produkter og få brugt dem før jeg evt køber boxsen igen.

Her under kan I se hvad jeg har fået…

En ansigt pilling (ved ikke hvordan man staver til det) men den kommer jeg ikke til at bruge så den sælger jeg

Alt muligt lækkert makeup produkter. Tror faktisk det er først gang at jeg beholder noget makeup fra boksen ☺️ ved ikke hvad jeg ellers skal skrive om de her produkter .

En meget lækkert prøve Pafume. Og denne under forskellige shampoo og en body lotion som jeg klæder mig meget til at prøve. Tror faktisk det er første gang jeg har fået shampoo med så det synes jeg er mega Nice .

Det er nu ikke så meget at skrive mere om de her produkter. Jeg glæder mig meget til at prøve de her produkter og jeg vil ikke om jeg laver flere af de her indlæg da jeg også filmer hvad jeg for i boksen og som sagt måske stopper med at få den.

Men det kan være at jeg skriver om andre produkter hvis I gerne vil læse om det!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar