Ikke kategoriseret

Vores rejse til ……

Lige om lidt skal vi ud og rejse i en helt uge. Og vi skal rejse på mandag kl lort om morgen hehe det er så fedt for så er vi der omkring formiddag og det synes jeg er bedst.

Vi rejser på mandag til Bulgarien og jeg glæder mig så meget. Har aldrig været i Bulgarien så det bliver så fedt. Vi skal bo ved en pool og en strand men ikke den kendte strand ‘Sonny beach’ og vi har All inkluderet så det bliver dejligt at kunne slappe helt af.

Kan godt mærke at jeg ikke er god til at slappe af hehe da jeg hele tiden skal nogle ting og er ikke god til bare at sætte mig ned og slappe af hehe

Jeg vil selvfølgelig tage masser af billeder af stedet og skrive masser af blog indlæg fra ferien.Derfor vil der være stille på bloggen, men så når vi kommer hjem så har jeg fået ny energi så der vil komme en del blog igen.

Har en del billeder på min computer til bloggen så skal bare lige finde tiden og finde ud af hvad jeg skal skrive 😊😊men det kommer jo på et tidspunkt.

så håber stadig I har lyst til at læse min blog og glæder jer til at læse om vores rejse 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Anja Ljunggren 14. juli 2018 at 17:45

  Glæder mig helt vildt til at høre mere om jeres ferie! I har helt sikkert fortjent den 😍😍

 • Svar Mie 18. juli 2018 at 13:24

  Jeg glæder mig til at se billeder fra jeres ferie 🙂

  Nyd ferien <3
  Knus Mie.

 • Skriv en kommentar