Ikke kategoriseret, Uncategorized

Tilbage til arbejdet

Så er de 3 ugers sommerferie gået, og synes det er gået rigtig hurtigt.

En mega dejlig ferie. Den første uge var vi i Bulgarien, og de 2 uge har vi bare hygge os her hjemme med masser af turer og oplevelser som f. Eks i zoologisk have og på Amager strand ⛱

1 dag på arbejde og jeg er mega nervøs for viste ikke om der er noget at lave. For inden vi gik på sommerferie var der ikke så meget at lave.

Men jeg er faktisk meget lettet fordi der er noget at lave og så går dagen også hurtigt. Og så ved jeg også at jeg bliver på arbejde i noget tid…

Hvis der ikke er så meget at lave, så kan jeg risikere at komme ned på deltid og det gider jeg ikke at prøve igen. Så jeg er glad for at der er meget at lave igen 😀 hvis det er første gang du læser min blog, så kan jeg lige kor  fortæller om mit arbejde : jeg arbejder på en fabrik hvor vi printer på computer tastaturet – meget kort sagt hehe lidt svært at beskrive hvad arbejdede endelig går ud på, men det er bare så I ved hvad jeg endelig laver til dagligt.

Hvis I har nogle spørgsmål til mig så kan I bare skrive her, så laver jeg snart en ask me her på bloggen 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar