Ikke kategoriseret, Uncategorized

Tuba samtale #1

Hvad er tuba? Og hvorfor går jeg til det? Tuba er psykolog timer, hvor man kan snakke om ens forældre som har et alkohol problem.

Jeg har faktisk skrevet et indlæg omkring det….

http://lerkepigen93.bloggerspoint.dk

Jeg går til psykolog fordi det vil være godt at snakke om de forskellige problemer inden at jeg bliver gravid.

Jeg vil gerne skrive lidt om hvad vi snakken om til tuba, for jeg snakker ikke om min mors alkohol problem. For jeg synes ikke det var et problem, da jeg ikke kan huske at hun var alkoholikere. Viste godt at hun drak lidt men ikke nok til jeg synes hun var alkoholikere

Så jeg snakker med psykolog om hvordan jeg for et bedre selvværd. Jeg er blevet mobbet i mange år, og det har gjort at jeg har svært ved at acceptere min krop og acceptere at jeg ikke er god nok. Så vi bruger nogle gange på at snakke om hvordan jeg for et bedre selvværd, og ved at det bliver hård men tror også det bliver godt at snakke om fortiden. For så kan jeg bedre leve i nutid og.tænke på fremtiden.

Hun har givet mig nogle redskaber der gør at jeg kan tænke godt om mig selv og få et bedre selvværd. Følger at det bliver godt at snakke om sådan nogle ting. Og det er ikke forkert at gå til psykolog.

Håber at det her indlæg måske kan jælpe jer til at tage til psykolog og få det bedre med sig selv  

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar