Ikke kategoriseret, Uncategorized

Glædelig 4 søndag i advent

Jeg håber at I har haft en fantastisk søndag og at I er klar til i morgen. Jeg synes denne her måned er gået vild hurtigt og jeg er så glad for at være med i #bloggeradvent 😍 😍

Bloggeradvendt er for os som skriver blog. Vi er medlem i en gruppe på Facebook hvor vi så finder ud af hvem vi er nisser får og så kan vi læse hinanden blog og prøve at finde gaver til personen og jeg synes det er så hyggeligt ❤️ ❤️ Min nisse har været Kamilla og hun har fundet nogle rigtig gode gaver til mig.

I dag har jeg fået hyggesokker og chokolade (som I kan se på billedet) og jeg er vild med det ❤️ ❤️ min kæreste og jeg har været til min brors fødselsdag og har endelig fundet en jule bluse så det er derfor jeg først skriver indlægget nu.

Jeg ønsker mine læsere en rigtig god jul!!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar