Ikke kategoriseret, Uncategorized

Nem ved at få stress ?

Velkommen til min blog og til et personligt indlæg.

Stress er noget som de fleste skal have hjælp til at håndtere, evt med psykolog samtaler. Og der er desværre mange som går ned med stress på deres arbejds plads…

Jeg kan godt mærke at jeg kan blive nem stress.

Da jeg arbejder i et køkken og vi have selskab så kunne jeg godt mærke at jeg blev stresset, jeg blev svimmel og var rund forvirret, så jeg skulle have en cola og en pause for at kunne fungere.

I dag kan jeg godt blive stress over alle de ting jeg gerne vil og alle de videoer jeg vil filme til youtube, men bliver ikke dårlig lige som da jeg arbejdede i køkkenet.

Så jeg laver en gang i mellem en to do liste for at have styr på tingene, men jeg glemmer lidt at kigge på den liste 😂 så måske lidt spid af tid at lave sådan en liste 😂 Men jeg synes det er svært at tage en dag af gangen, så jeg har tit hele ugens planer og videoer der skal filmes inde i hovedet, så kan godt mærke at jeg bliver træt når jeg kommer hjem og så for jeg ikke orde de ting jeg vil.

Det er lidt af en ond cirkel jeg er i lige nu, så glæder mig til ferie så jeg måske kan få styr på de ting og fået slappe af…

Hvad gør I for at holde styr på jeres ting?? Og hvad gør I for at kunne slappe af??

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

 • Svar AnjaLjunggren 18. december 2018 at 10:06

  Rigtig fint indlæg 🙂 Det er nemt at komme til at stresse for meget, især til juletid. Husk de små pusterum indimellem, der giver lov og tid til at huske at slappe af og nyde dagen.

  I det nyt år skal jeg til at lave uge-skema over, hvad jeg skal nå på en uge. Den kommer nok til at hænge på køleskabet eller ligge fremme et eller andet sted, så jeg husker at kigge på den og få gjort de ting, jeg skal.

  Jeg er vist lidt for god til at sætte mig ned og slappe af, så det får jeg gjort rigtig meget af, hehe.

  Men som sagt, husk at holde pauser og koble af, det er vigtigt.

  Rigtig god jul 🙂

 • Skriv en kommentar