Hvem er jeg ??

Godmorgen skønne læsere.

I dag kunne jeg godt tænke mig at skrive lidt om hvem jeg er og hvad for nogle ting der sker på bloggen.

Jeg er 24 år gammel og bor sammen med min kæreste som jeg har været sammen med i 5 1/5 år. Vi bor i en 3 værelse lejlighed i Helsingør centrum og vi er så glade for det.

I min hverdag arbejder jeg lige pt på en fabrik hvor vi printer på tastaturet kort sagt hehe men jeg har fået af vide at jeg bliver sat ned i timer så er i gang med at søge nyt job og det tager lang tid siden jeg.

Min fritid bruger jeg på min YouTube kanaler #lærkeholmberg #lærkesverden, hvor den ene kanal er til at lave vlog (filme hvad der sker på en held dag)  og den anden er til de andre videoer, og så bruger jeg også meget tid på at skrive breve og være kreativ til mine penneveninder ❤️

Så en gang i mellem skriver jeg lidt blog, lidt om de ting jeg oplever,  mad opskrifter, min træning og lidt alt muligt som f.esk Outfit og personlig ting. Jeg lytter gerne til hvis du/I har en god ide til hvad jeg kunne skrive om 😊

Ha en rigtig god dag alle sammen ❤️