Hvordan går det??

Tænker at jeg vil gøre det her som en slags serie, hvor jeg løbene skriver hvordan jeg går og har det.. Så håber at I ville kunne lide denne her serie.

Jamen hvordan har jeg det??

Jeg har det okay.. Føler mig meget stress da der sker mange gode ting for tiden, som f. Eks skal vi snart ud af rejse og vi har fået nyt lejlighed.

Og det er stress mig ved det er, at vi skal gøre klar til der kan komme folk og se vores gamle lejlighed og vi har mange ting og næsten ingen plads til tingene, så er det godt vi kan låne noget plads hos svigermor ?

Så har vi lige bestillt forskellige tur til når vi er i LA.  Så det glæder jeg mig meget til. Men tror jeg har brug for at kigge nærmer på turerne for ved ikke så meget om de ture vi skal til, så for at få styr på det kaos der er i mit hoved så kan det være det kan hjælpe.

Men tilbage til hvordan jeg har det hehe jeg har det svært for tiden, ved ikke hvordan men mit humør ændre sig meget hurtig og det går desværre ud over Oliver….

Ved ikke hvordan jeg kan undgå at få flip? Måske mangler jeg at slappe helt af? Og det er rigtig svært at fortælle Oliver hvad der sker for jeg ved det ikke…