MÅL med træningen?

Så er jeg endelig begyndt til træningen efter en pause pga flytningen. Dejligt at være i gang igen 🙂

Jeg har tænkt lidt…. Hvad er mit mål med træningen? Og hvad kan jeg gøre for at det bliver sjovt at træne?

  • Mit mål med træningen er : At jeg gerne vil værr i bedre form, og måske på et tidspunkt tabe mig. Men det vil jo være smart med en kostplan, men det føler jeg mig ikke klar til… Endnu

 

  • Sjover tæning : kan være med musik og så tage 2 ting hver træning. Det kan være løb og mave/ryg, hård løb og arme f.eks.

Måske de tanker jeg har omkring træning har du også. Så håber jeg lidt at mine forslag kunne hjælpe dig.

 Det vil også være sjover at træne med Oliver, men det kan jeg ikke.  For så træner jeg anderledes det vil sige at så presser jeg mig selv for at kunne træne lige så meget som ham og så bliver jeg skuffet fordi jeg ikke kan og det ødelægger min træning. Så derfor har jeg det bedst med at træne alene