Ikke kategoriseret, Uncategorized

Tilmeld goodieboksen igen….

Næste år tilmelder jeg måske goodieboksen igen, da jeg synes det var super hyggeligt at modtage pakke hver mdr. Og nu her jeg brugt mange produkter så jeg har plads hehe

Jeg ved også hvem jeg skal prøve om hjælp hvis jeg er i tvivl om nogle af produkterne og ved også hvem jeg kan give tingene til hvis jeg ikke kommer til at bruge det.

Så måske når jeg har tilmeldt mig goodieboksen så skriver jeg indlæg om produkterne igen og evt laver videoer af det på min YouTube kanal, men ved ikke helt om jeg skal gøre det hver gang jeg får en æske, for det kan også være sådan nogle små ting der gør at jeg bliver så nemt stress.

Fordi der er mange indlæg og videoer ideer jeg gerne vil ordne, så jeg går lige i tænke boksen for at finde ud af hvad jeg vil og mærke efter i kroppen.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar